fbpx

Arvonnat

Ajankohtaiset arvonnat

Lahjakortteja, arjen luksusta ja huippuelämyksiä. Tutustu ajankohtaisiin arvontoihimme alta!

Voita 13000€ viemäriremontti
Voita kylpyläloma Pärnuun!

Pärnu – suomalaisten kestosuosikki lomakohteena! Vastaa kyselyymme ja voit voittaa kolmen yön kylpylähotelliloman Pärnuun. Sisältää laivamatkat, kyyditykset Pärnuun ja takaisin sekä hotelliyöpymiset Viiking SPA Hotellissa. Arvonta on voimassa 24.7.-28.9.2023 välisenä aikana.

Osallistu 1000€ keittiölahjakortin arvontaan
Voita rannekkeet Karmiva karnevaaliin!

Koe Särkänniemen huvilaitteet tunnelmallisessa lokakuun pimeydessä upeasti valaistuina, kun Särkänniemen Karmiva karnevaali saapuu tuomaan iloa ja jännitystä syksyyn! Vastaa kyselyyyn ja lunasta paikkasi arvonnassa.

Voita Saunapaketti juhannukseksi
Voita 250 € lahjakortti Holiday Clubille!

Holiday Clubin avoimen lahjakortin voit käyttää esimerkiksi kylpylälomaan, hemmotteluhoitoihin ja ravintoloihin kaikissa Holiday Clubin kohteissa ympäri Suomen. Lahjakortti on voimassa 12kk.

Voita 13000€ viemäriremontti
Voita hotellimatka kahdelle tunnelmalliseen Tallinnaan!

Palkintoon sisältyy yöpyminen Kalev SPA Hotellissa kahdelle (sis. aamiainen), sekä laivamatkat kansipaikoin Viking Linen laivoilla. Osallistu arvontaan 9.10.2023 mennessä.

Osallistu 1000€ keittiölahjakortin arvontaan
Voita 50€ lahjakortti Ma-ia Familyn verkkokauppaan

Osallistu Ma-ia Familyn arvontaan ja voit voittaa yhden kolmesta 50€ arvoisesta lahjakortista heidän verkkokauppaansa! Osallistu arvontaan 30.9.2023 mennessä.

Voita 1000€ ruokalahjakortti
Voita 500€ GoGift SuperLahjakortti

GoGiftin SuperLahjakortilla SuperLahjakortilla pääset valitsemaan kohteesi monien eri palveluntarjoajien valikoimasta. Osallistu nyt ja voit voittaa 500 € GoGiftin lahjakortin.

Mietityttääkö osallistuminen?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin sekä osallistumisohjeisiin alta.